Stephanie Eijsink Osteopaat

Stephanie Eijsink Osteopaat

In 2009 ben ik begonnen met de opleiding Fysiotherapie aan de Thim van der Laan Hogeschool. In 2013 startte ik als zelfstandig fysiotherapeute. Ik heb in verschillende praktijken gewerkt; van revalidatie advies en training tot reguliere praktijken waarin verschillende specialisaties aanwezig waren.

In mijn werk als fysiotherapeut merkte ik dat ik iets miste in de behandelmethode. Ik zag het lichaam als één geheel en wilde graag opzoek naar de oorzaak van de klachten.

De holistische visie van de Osteopathie past daar precies bij. Na een jaar ben ik weer begonnen met studeren en startte ik met de deeltijdopleiding Osteopathie aan The International Academy of Osteopathy. Tijdens mijn studie bleef ik werkzaam als fysiotherapeut.

Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Klaas Osteopaat. En na mijn studie ben ik het team van Klaas Osteopaat komen versterken.

In mijn vrije tijd loop ik regelmatig hard. Ook houd ik van zwemmen en doe ik graag yoga.

Opleiding en nascholing

  • The Internation Academy of Osteopathy in Gent
  • Fysiotherapie aan Thim van der Laan Hoogeschool

Specialismen

Door mijn achtergrond als fysiotherapeute in combinatie met de osteopathie, kan ik mensen met pijnklanten zoals rugklachten, hoofdpijn, nek-, schouder- en gewrichtsklachten helpen.

Met mijn kennis en ervaring in osteopathie help ik ook mensen met klachten in de spijsvertering, en letsel na trauma, bijvoorbeeld wiplash.

Daarnaast bied ik ook ondersteuning aan vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap.

Team Klaas OsteopaatWilt u een afspraak maken? Kijk voor beschikbare dagen en tijden in onze online agenda en maak een afspraak.

Snel hulp nodig? Klik hier voor eerstvolgende vrije plekken!