Kim Henneart Osteopaat

Als judoka kwam ik vaak bij mijn osteopaat. Daar is mijn interesse in het menselijk lichaam ontstaan en besloot ik ook osteopaat te worden. Na een opleiding van 4 jaar ben ik in 2016 officieel afgestudeerd als osteopaat. Tijdens deze opleiding is mijn passie voor de osteopathische filosofie alleen maar groter geworden. Osteopathie is een holistische therapie. De relaties en verbanden in het lichaam maken klachten erg complex. Dit vind ik zo interessant aan mijn beroep. Mijn kennis houd ik up-to-date door jaarlijkse bijscholingen.

Door mijn Nederlandse roots ben ik met Klaas in contact gekomen en ontstond een samenwerking. Op maandag en dinsdag ben ik in de praktijk in Bleiswijk. De overige dagen werk ik in een groepspraktijk in Belgie.

Opleiding en nascholing

  • The Internation Academy of Osteopathy in Gent
  • Kinder- en babyosteopathie
  • Opleiding X in Y

Specialismen

Ondersteuning van vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap. Klachten bij kinderen en baby's, zoals darmkrampen, motorische ontwikkeling, voorkeurshouding, reflux, extreem veel huilen.

Naast de behandeling van mensen met klachten zoals rugpijn, nekpijn, sportletsels, verteringsproblemen, frozen shoulder,tenniselleboog en hoofdpijn/migraine, behandel ik ook baby’s en kinderen.

Team Klaas OsteopaatWilt u een afspraak maken? Kijk voor beschikbare dagen en tijden in onze online agenda en maak een afspraak.

Snel hulp nodig? Klik hier voor eerstvolgende vrije plekken!